Play Flipkart Funtastic Quiz Quiz Flipkart 4th October (12.00 AM To 11.59 PM) Grand Winner Announced on 13th of October 2021 Contest Prizes Rs.10 Lakhs and Upto 1 Crore Supercoins

>> ENTER HERE

Flipkart Funtastic Pigeon Quiz Answers

Stage-1 

Q1) What is the name of the parent company of Pigeon?

Answer: Stovekraft

Q2) Which of these individuals is the founder of Pigeon Kitchen Appliances?

Answer: Mr. Rajendra Gandhi

Q3) Which of these brands have a Trademark bird in their logo?

Answer: Pigeon

Q4) Which of the following appliance categories are not manufactured or sold by Pigeon?

Answer: Water Purifier

Q5) In which of the following years was the Pigeon Kitchen Appliances brand established?

Answer: 1999

Stage-2 

ollowing is a portable blender from Pigeon?

Answer: Blendo

Q2) Pigeon Mixer Grinders are completely made in which country?

Answer: India

Q3) Which is the name of the electric kettle by pigeon which has the highest ratings among kettles on Flipkart?

Answer: Favourite

Q4) Which of these major Brands comes under the Stovekraft?

Answer: All the above

Q5) What is the capacity of the Pigeon Kessel electric Kettle?

Answer: 1.2 liter

Stage-3 

Q1) How many cups of coffee you can make in Pigeon Brewstwe Coffee Maker?

Answer: 5 Cups

Q2) What is the Pressure Cooker capacity of the Pigeon Glory combo?

Answer: 3 Litre

Q3) Which of the following are correct about the features of the Pigeon Acer Plus Induction Cooktop?

Answer: All of the above

Q4) What are the advantages of an Induction Cooktop?

Answer: All the above

Q5) What is the wattage for pigeon Acer Plus Induction Cooktop?

Answer: 1800W

Funtastic Quiz Flipkart Answers Philips

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top