Play Flipkart Funtastic Quiz Quiz Flipkart 4th October (12.00 AM To 11.59 PM) Grand Winner Announced on 13th of October 2021 Contest Prizes Rs.10 Lakhs and Upto 1 Crore Supercoins

>> ENTER HERE


STAGE 1 (Note: Questions will be randomly asked)

Question 1) How many patent applications did Havells file for its Silencio mixer grinder?

Answer: 6

Question 2) What is the capacity of blending jar of Silencio mixer grinder?

Answer: 2.0 L

Question 3) What is the motor warranty of the Silencio mixer grinder?

Answer: 5 years

Question 4) Which of the following premium brands manufactures “Silencio mixer grinder”?

Answer: Havells

Question 5) What is the wattage of the Silencio mixer grinder?

Answer: 500W

STAGE 2

Question 1) How many jars are there in Silencio MG?

Answer: 4 jars

Question 2) What are the key features of the steel jars of Silencio MG?

Answer: All of the above

Question 3) How much is the reduction in perceptible noise offered by the HVDC technology of Silencio MG?

Answer: 50%

Question 4) What are pre-set modes in Silencio MG?

Answer: All of the above

Question 5) What features are offered by the Silencio MG control panel?

Answer: All of the above

STAGE 3

Question 1) What is product warranty of Silencio Mixer Grinder ?

Answer: years

Question 2) Which type of motor is there in Silencio Mixer Grinder?

Answer: HVDC

Question 3) How many motor protection in Silencio MG?

Answer: 3 

Question 4) What is tagline of Silencio Mixer Grinder?

Answer: All of above

Question 5) How many operative modes does Silencio Mixer Grinder have?

Answer: 2 

Flipkart Funtastic Oppo Quiz Answers:

Stage 1

Question 1) How much is the storage space in Reno6 Pro 5G?

Answer: 12GB+256GB

Question 2) How many patents are behind the exclusive OPPO Reno Glow Design?

Answer: 20+

Question 3) Which charging technology powers OPPO Reno6 Pro?

Answer: 65W Super VOOC 2.0

Question 4) Which Industry First Feature belongs to OPPO Reno6 Pro?

Answer: Bokeh Flare Portrait Video

Question 5) Which flagship-level processor is present in the OPPO Reno6 Pro?

Answer: MediaTek Dimensity 1200

Stage 2

Question 1) What is the color of Reno6 Pro 5G Diwali Edition?

Answer: Majestic Gold

Question 2) OPPO F19s is the sleekest phone with ___ battery capacity.

Answer: 5000mAh

Question 3) OPPO F19s comes with ___ screen.

Answer: 6.43″ FHD+ AMOLED Punch hole

Question 4) Reno6 Pro 5G comes in how many colors?

Answer: All of the Above

Question 5) What is the unique feature of OPPO F19s’s Glow Design?

Answer: All of the above

Stage 3

Question 1) How much is the storage space in OPPO F19s?

Answer: 6GB + 12GB ROM

Question 2) How many OPPO service centers are there across India?

Answer: 500+

Question 3) OPPO was ranked as the No. 1 brand in customer satisfaction for aftersales by whom?

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top