Play the Amazon Gaming Weekend Quiz 15th October 2021 today by answering all questions correctly and get yourself a chance to win Amazon Pay Balance

>> ENTER HERE

Amazon Gaming Weekend Quiz All Answers

Question 1: In the series The Office, Pam convinces which co-worker that he’s being recruited by the CIA?

Answer: Dwight

Question 2: What is the name of Jon’s direwolf in the series Game of Thrones?

Answer: Ghost

Question 3: In the series Friends, what ridicuously expensive gift did Ross get for Carol back in college?

Answer: Crystal Duck

Question 4: What’s the only book in the Harry Potter series that doesn’t feature Lord Voldemort?

Answer: The Prisoner of Azkaban

Question 5: Who quoted this “After all what is more human than the fight for survival ” in Money Heist?

Answer:  Tokyo

Amazon Gaming Weekend Spin And Win Quiz Answers

Question 1: You will get which of the following benefits during the Amazon Great Indian Festival?

Answer: All of the above

Celo Dollar Learn & Earn Quiz Answers

1. What’s your KuCoin UID? (8 numbers) *

Answer: submit your KuCoin UID number

Q2)  Transaction fees on the Celo blockchain are a fraction of a dollar cent, regardless of the value/amount you sent. When transferring cUSD to someone, you can pay your fees with____. *

Answer: stable cryptocurrencies

Q3) For non-custodial wallets, the Valora app users can receive up to _____% rewards on their cUSD holding. *

Answer: 50%

Q4) What is the second Celo stable asset that was launched this year? *

Answer: Celo Euro (cEUR)

Q5) Celo has just partnered with many leading DeFi platforms to bring DeFi to all smartphone users. What is this initiative called? (Tips: Google it!) *

Answer: DeFi for the People

Q6)  Have you retweeted the KuCoin and Celo campaign announcement on Twitter? (add a link later) If yes, please upload a screenshot.

Answer: share your retweeted proof .

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top