Navami Pujo Edition Spin to Win All Answers  Amazing Prizes and Amazon Pay Later Quiz Answers Win 20000 Amazon App FunZone section

Amazon Pujo Edition Quiz Answer

What is the next day of Navami celebrated as?

Answer:  Dussehra

Amazon Pay Later Quiz All Answers Win Rs.20000  13 September 2021

Q1: There are no annual fees and hidden charges with Amazon Pay Later.

Answer: (A) TRUE

Q2: Which of these apps/websites accept the Amazon Pay Later option?

Answer: (D) All of the above

Q3: With Amazon Pay Later you can buy now and pay next month at 0% interest.

Answer: (A) True

Q4: Which of these are the benefits of setting up auto repayment on Amazon Pay Later?

Answer: (C) Both of these

Q5: You can activate your Amazon Pay Later account in 60 seconds.

Answer: (A) True

Amazon Pay Later Quiz All Answers Win 20000 10 July 2021

Q1: Which of these To Do While Paying With Amazon Pay Later ?

Answer ( D ) None Of These

Q2: Which Of These Documents Is Necessary To Sign Up For Amazon Pay Later ?

Answer( A ) PAN

Q3: How Fast Can Someone Sign Up For Amazon Pay Later ?

Answer: ( A ) 60 Seconds

Q4 : Which Of These Are Benefits Of Setting Up The Auto Repayment On Amazon Pay Later ?

Answer: ( C ) Both Of These

Q 5: You Can Avail EMIs With Amazon Pay Later On Orders Greater Than

Answer 5: ( A ) 3,000

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top