October 2021 - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE


1. Fake Or Not Fake (S4E294) Play Here

1. Not Fake

2. Fake

3. Not Fake


2. Daam Sahi Hai (S2E149) Play Here

1. 1099

2. 41190

3. 14999


3. Sirf Ek Minute (S1E79) Play Here

1. Aamir khan

2. Shrikhand

3. Universal serial Bus

4. 50000

5. Run out

6. Unicorn


4. Kya Bolti Public (S4E23) Play Here

1. Sleeping

2. Diamond

3. No

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz All Answers 2nd October 2021

Question 1) Which actor narrates the movie Dil Dhadakne Do as the character of a dog?

Answer: AAMIR KHAN, B

Question 2) Which of these sweet dishes is not fried?

Answer:  SHRIKHAND, A

Question 3) What is the full form of USB?

Answer: UNIVERSAL SERIAL BUS, B

Question 4) What was the reward given by the government for capturing Gabbar Singh in Sholay?

Answer: 50000, A

Question 5) Pic the odd one out

Answer: RUN OUT, C

Question 6) Which of these is not a TVS bike?

Answer: UNICORN, D

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 2 October 2021

Question 1) Saif Ali Khan’s ancestral home ‘Pataudi Palace’ is located in Haryana.

Answer: NOT FAKE

Question 2) Elon Musk went to space in 2021

Answer: FAKE

Question 3) Jhinga is scientifically not classified as fish.

Answer: NOT FAKE

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top