October 2021 - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE


1. Fake Or Not Fake (S4E302) Play Here

1. Not Fake

2. Not Fake

3. Not Fake


2. Daam Sahi Hai (S2E157) Play Here

1. 3299

2. 2998

3. Orthopedic Memory Foam Mattress


1. 17900

2. Option 1

3. OnePlus 7YT


1. Greater Than 15000

2. 45899

3. 18675


3. Sirf Ek Minute (S1E87) Play Here

1. Robin Hood

2. TVS (Option 1)

3. Blue Java

4. 11

5. Karnataka

6. Argentina


4. Kya Bolti Public (S4E31) Play Here

1. Sunrise

2. 70-80%

3. Yes

Dainik Bhaskar Quiz Answers Today 10th October 2021

Question 1. विवेकानंद स्मारक कहां पर स्थित है ?

Answer: कन्याकुमारी

Question 2. खेल दिवस किस दिन मनाया जाता है?

Answer: 29 अगस्त

Question 3. इनमें से कौन सी फसल रबी की नहीं है?

Answer: मूंगफली

Kya Bolti Public Quiz Answers 

Q1: Which one do people prefer

Answer 1: Sunrise

Q2: What percent of people believe that green tea can help you lose weight

Answer 2:  70-80%

Q3: Do people put their shopping plans on hold to shop at a sale

Answer 3: yes [Option 1] 

S1E87 Answers: The Wall Of India

Q1: In Dabanng what nickname does Chulbul Pandey give himself?

Answer 1: Robin Hood

Q2: Which Indian automobile manufacturer has a red horse as part of its logo?

Answer 2:  TVS

Q3: Which of these is not a variety of rice?

Answer 3: Blue Java

Q4: According to a popular dialogue the police of how many countries are

Answer 4:  11

Q5: Which state did Rahul Dravid represent in Ranji Trophy cricket?

Answer 5:  Karnataka

Q6: The football legend Diego Maradona played for which country?

Answer 6: Argentina

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top