October 2021 - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE

1. Fake Or Not Fake (S4E303) Play Here

1. Not Fake

2. Not Fake

3. Not Fake


2. Daam Sahi Hai (S2E158) Play Here

1. 17900

2. Option 1

3. OnePlus 7YT


3. Sirf Ek Minute (S1E88) Play Here

1. Snow leopard

2. Indonesia

3. Captain Vikram Batra

4. Entrance

5. Bhuj

6. Christ


4. Kya Bolti Public (S4E32) Play Here

1. Cycling

2. 60-70%

3. All Items 500

Dainik Bhaskar Quiz Answers Today 11th October 2021

Question 1. मिजोरम की राजधानी कहां है ?

Answer: आइजोल

Question 2. किसका जन्म दिवस 23 जनवरी को मनाया जाता है?

Answer: सुभाष चंद्र बोस

Question 3. भारत में सबसे अधिक रेशम उत्पादन वाला राज्य कौन सा है?

Answer: कर्नाटक

S2E158: HRX Keep Going

Q1) What is the MRP of Morphy Richards Convection Microwave Owen?

Answer: Rs. 17900

Q2) Which Bollywood Celebrity is the co owner of the brand ‘HRX’?

Answer: Hritik [Option 1]

Q3) Who am I?

Answer: OnePlus 7T

S1E88: India To Malaysia

Q1) Which of these was declared as the state animal of Ladakh in 2021?

Answer: [A] Snow Leopard

Q2) Bali is one of the major islands in which country?

Answer: Indonesia

Q3) Which Param vir Chakra recipient has Sidharth Malhotra played on-screen?

Answer: Captain Vikram Batra

Q4) What word is common to these admission tests in Indian education: CET / JEE ? NEET?

Answer: Entrance

Q5) Which of these places is in the title of a 2021 movie starring Ajay Devgn?

Answer: Bhuj

Q6) The term ‘BC’ when used for dating old events refers to which person?

Answer: Christ

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top