October 2021 - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE


1. Fake Or Not Fake (S4E304) 

1. Fake

2. Not Fake

3. Fake


2. Daam Sahi Hai (S2E159) 

1. Greater than ₹15000

2. ₹45899 

3. ₹18675


3. Sirf Ek Minute (S1E89) 

1. Srilanka 

2. 18 

3. Chillies 

4. Jawaharlal Nehru 

5. Painting 

6. Brahmaputra 


4.  Kya Bolti public (S4E33)

1. Yes 

2. TV 

3. 70-80%

Dainik Bhaskar Quiz 58 All Answers Today 12th October 2021

Question 1. टाटा ने देश में सबसे पहले निजी एयरलाइंस की शुरुआत कब की थी?

Answer: 1932

Question 2. भारत में हरित क्रांति के जनक माने जाने वाले नॉरमन बोरलॉग कहां के हैं?

Answer: अमेरिका

Question 3. भक्ति संगीत ईश्वर के निकट पहुंचने का मार्ग है, यह किसने कहा ?

Answer: मोइनुद्दीन चिश्ती

S4E304: Laung Lata

Q1: ‘Alam Ara’ is the first color film produced in India.

Answer: Fake

Q2: Clove is obtained from the flower bud.

Answer: Not Fake

Q3: Ulcers are caused by spicy food.

Answer: Fake

S4E33: WFH: Yes Ya No?

Q1: Do people prefer working from home

Answer: Yes

Q2: Where do people prefer watching shows

Answer:  TV

Q3: What percent of people fake their age

Answer:  70-80%

S1E89: The Longest River

Q1: Sinhalese is the official language of which country?

Answer: Srilanka

Q2: Nnumber does Virat Kohli wear while playing for India?

Answer:  18

Q3: Kashmiri/Byadgi and Bhut Jolokia are types of which Indian ingredient? 

Answer: Chillies

Q4: Shantivan is the memorial of which Prime Minister of India? 

Answer:  Jawaharlal Nehru

Q5: Raja Ravi Varma is famous for which art form in Indian history?

Answer:  Painting

Q6: Which of these rivers is the longest?

Answer:  Bramhaputra

S2E159: Electric Drum Kit

Q1: What is the MRP of Yamaha electric drum kit set greater than or less than 15000

Answer:  Greater than 15000

Q2: Fill in the missing digits the MRP of Honeywell 2901 safe locker is 4-9

Answer: 45899

Q3: What is the MRP of wake it Leo box bed

Answer:  18675

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top