October 2021 - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE

1. Fake Or Not Fake (S4E306) Play Here

1. Not Fake

2. Fake

3. Not Fake


2. Daam Sahi Hai (S2E161) Play Here

1. 6000-7000

2. Yes

3. True


3. Sirf Ek Minute (S1E91) Play Here

1. Seventh

2. Basketball

3. Victoria Memorial

4. Aamir Khan

5. Option 1

6. New Delhi


4. Kya Bolti Public (S4E35) Play Here

1. 50-60%

2. Zakir Khan

3. Yes

Dainik Bhaskar Quiz 60 Answers Today 14th October 2021

Question 1. मुगलकाल में तांबे का सिक्का क्या कहलाता था ?

Answer: दाम

Question 2. जीएसटी में उच्चतम स्लैब क्या है ?

Answer: 28%

Question 3. गुलाब से इत्र निकालने की तरकीब किसने खोजी थी ?

Answer: नूरजहां

S4E35: Bollywood ya Cricket?

Q1: What percent of people hate taking selfies?

Answer 1:  50-60%

Q2: Who do people find funnier?

Answer 2:  Zakir Khan

Q3: Is Cricket bigger than Bollywood in India?

Answer 3:  Yes

S2E161: Gaming Monitor

Q1: The MRP of Adidas football shoes for men falls under which price range

Answer 1:  6000 – 7000

Q2: Does the dell 24-inch gaming monitor support 4k display

Answer 2: Yes

Q3: The MRP of the puma Ferrari style laptop backpack is greater than 3000

Answer 3: True

S1E91: Rajdhani Express

Q1: India ranks at what number as the biggest country by land area?

Answer 1:  Seventh

Q2: Which of these sports was created?

Answer 2:  Basketball

Q3:Which of these is not a landmark in Mumbai?

Answer 3:  Victoria Memorial

Q4: Which of these Indians has not won an Oscar?

Answer 4: [Option C] Amir Khan

Q5: Which of these cricketers has a daughter named India?

Answer 5: [Option 1] Jonty Roads

Q6: Which city is common to the trains named Rajdhani Express?

Answer 6:  New Delhi

S4E306: The King Of Mangoes

Q1: Alphonso mango was introduced in India by a Portuguese Viceroy.

Answer 1: Not Fake 

Q2: APJ Abdul Kalam and M.F Hussain were born on the same day.

Answer 2: Fake 

Q3: Mohun Bagan A.C is the oldest football club in India.

Answer 3: Not Fake 

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top