October 2021 - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE

S4E36Kya Bolti Public Quiz Answers Today

Q1: Do people chew nails?

Answer 1:  Yes

Q2:Which kind of pizza do people prefer to eat?

Answer 2:  Margarita Pizza

Q3: What percent of people are not afraid to watch horror movies?

Answer 3: 70%-80%

Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

S2E162: Comfortable Recliner

Q1:  Which of these recliners comes under the budget of 27000

Answer 1:  Jordy blue compact fabric

Q2: What is the MRP of forever 21 slim women dark blue jeans

Answer 2:  2499 

Q3: Is the MRP of elica spot wall-mounted chimney is greater than or less than 20000

Answer 3:  Greater Than 20000

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz S1E92: Indo-Pak Cricket Rivalry

Q1: How many times has Pakistan beaten India in the 50 over World Cup?

Answer 1: 0 (Zero)

Q2:What is the full form of GST?

Answer 2:  Goods & Services Tax

Q3:Which of these countries has a king as the head of state as of 2021?

Answer 3:  Thailand

Q4:What is Varun Dhawan’s profession in the movie Sui Dhaaga?

Answer 4: Tailor

Q5: What is referred to by the nickname kaali-peeli in Mumbai?

Answer 5:  Taxis

Q6: Which of these dismissals is possible on a no-ball?

Answer 6: Run Out

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

S4E307: Indian in Formula 1?

Q1: Baklava’ is an Afghan dessert.

Answer 1:  Fake 

Q2: Narain Karthikeyan was the first Formula One driver from India.

Answer 2: Not Fake 

Q3: ‘GIF’ stands for Graphics Image Feature.

Answer 3: Fake 

दैनिक भास्कर नॉलेज सीरीज क्विज 61 कॉन्टेस्ट

Question 1. भारत में मुद्रास्फीति की गणना किस आधार पर होती है ?

Answer: थोक मूल्य सूचकांक

Question 2. मीराबाई किसके समकालीन थीं ?

Answer: चैतन्य महाप्रभु

Question 3. विलासिता के चलते मुहम्म्द शाह को किस नाम से जाना जाता है?

Answer: रंगीला

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top