October 2021 - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE


1. Fake Or Not Fake (S4E308) Play Here

Q1: Asian games in India were last held in 1992

Answer 1: Not Fake 

Q2:One quarter of all your bones are located in your feet

Answer 2: Not Fake 

Q3:Bees can only sting once

Answer 3: Fake 


2. Daam Sahi Hai (S2E163) Play Here

Q1: Slide to guess the MRP of Casio g971 g shock watch

Answer 1: 7995

Q2: The MRP of akg p40 recording microphone falls under which price range

Answer 2: 23000-24000

Q3: The MRP of Hefele coastline series viola pro is 45980

Answer 3: False


3. Sirf Ek Minute (S1E93) Play Here

Q1: Which of these is the biggest in computing?

Answer 1: Terabyte

Q2:Jagjit Singh was famous for singing which type of song?

Answer 2: Gazal

Q3:Which of these is not a mineral water brand in India?

Answer 3: Rasna

Q4:How many years are there in a millennium?

Answer 4: 1000

Q5:Which number does Rohit Sharma wear for India?

Answer 5: 45

Q6:The Indira Gandhi International airport is in which city?

Answer 6: New Delhi


4. Kya Bolti Public (S4E37) Play Here

Q1: Do people pass on their gift to others

Answer 1: Yes

Q2: What is more likely to make you laugh

Answer 2: Jokes

Q3: What percent of people would like to build a house in the mountains

Answer 3: 40-50%

Dainik Bhaskar Quiz 62 Answers For Today 16th October 2021

Question 1. सेतुसमुद्रम परियोजना जिसे जोड़ती हैं, वे हैं

Answer: मन्नार की खाड़ी और पाक खाड़ी

Question 2. सूरत किस नदी के किनारे स्थित है ?

Answer: ताप्ती

Question 3. भारत का प्रधानमंत्री बनने के लिए न्यूनतम आयु कितनी होनी चाहिए?

Answer: 25 वर्ष

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top