October 2021 - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE

1. Fake Or Not Fake (S4E309) Play Here

Q1: Praful Patel has been sworn in as the new chief minister of Gujarat.

Answer: Fake 

Q2: A ’moonbow’ is a rainbow.

Answer: Not Fake 

Q3: Bears hibernate in the winter.

Answer: Fake 


2. Daam Sahi Hai (S2E164) Play Here

Q1: The MRP of Mi QLED Ultra HD TV falls under which price range?

Answer: 190000-200000

Q2: What is the MRP of Kendalwood Furniture 4 Seater Dining Table?

Answer: 20000

Q3: What is the combined MRP of Adidas Running Shoes and Adidas Solid Men Track Pants?

Answer: 16998


3. Kya Bolti Public (S4E38) Play Here

Q1: Who is your favourite comedian?

Answer: Kapil Sharma

Q2: Who is your all time favourite Indian cricketer?

Answer: MS Dhoni

Q3: Are you satisfied with your current monthly salary?

Answer: No

4. Sirf Ek Minute (S1E94) Play Here

Q1: Which of these actresses made their debut as a child actor?

Answer 1: [Option 4] Alia Bhat

Q2: Kites are flown on which of these festivals?

Answer 2: Makar Sankranti

Q3: Which of these creatures have transparent fur?

Answer 3: Polar Bears

Q4: A prime number is a number that cannot be divided by what other number?

Answer 4: 2

Q5: Which of these is usually found in coastal regions?

Answer 5:  Lighthouse

Q6: Which of these is usually found in coastal regions?

Answer 6:  Andhra Pradesh


5.Flipkart Ladies and Gentlemen Answers

Q1: What % of people believe that men have to stop going out with friends after marriage?

Answer 1: 50% 

Q2: What % of people feel that women are trolled more viciously than men on social media?

Answer 2: 70%

Q3: What % of people believe that men flirt with every woman they meet?

Answer 3: 50%

Dainik Bhaskar Quiz Answers Today 17th October 2021

Question 1. कौन सा नृत्य केवल पुरुष कलाकार करते हैं ?

Answer: कथकली

Question 2. जनगणना 2011 के अनुसार सबसे कम लिंगानुपात वाला राज्य कौन सा है?

Answer: हरियाणा

Question 3. चंद्रगुप्त मौर्य के गुरु चाणक्य किस विद्या केंद्र से संबंधित थे ?

Answer: तक्षशिला

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top