October 2021 - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE


1. Fake Or Not Fake (S4E311) Play Here

Q1: India won a bronze at the asian tt championship

Answer 1: Not Fake 

Q2: Mont Blanc is the highest peak in the alps

Answer 2: Not Fake 

Q3: Maharishi Valmiki had drafted the first-ever Sanskrit shloka

Answer 3: Not Fake 


2. Daam Sahi Hai (S2E166) Play Here

Q1: The brand Kodiak was founded in which year

Answer 1: 1888

Q2: Slide to guess the MRP of home by nilkamal rivers recliner

Answer 2: 180900

Q3: The MRP of Adidas originals winter sneakers is 7999

Answer 3: False


3. Kya Bolti Public (S4E40) Play Here

Q1: Which situation will embarrass you more

Answer 1: Continuous Hiccups

Q2: What percent of people hate karela

Answer 2: 70-80%

Q3: What kind of wedding would you prefer having

Answer 3: Big Fat Indian Wedding

4. Ladies vs Gentlemen (S2E04) Play Here

1. 60%

2. 60%

3. 40%


5. Sirf Ek Minute (S1E96) Play Here

Q1: Which detergent brand is preferred by Hema Rekha Jaya and Sushma?

Answer 1:  Nirma

Q2: Which position will ms dhoni occupy for India in the 2021 T20 world cup

Answer 2:  Mentor

Q3: Litti chokha is a dish found in which of these States

Answer 3: Bihar

Q4: How many thieves are there in the story of Ali Baba

Answer 4: 40

Q5: Which of these can you see on the dettol logo

Answer 5:  Sword

Q6: Vijay Kumar won a silver medal for india at the London 2012 Olympic in which sport

Answer 6:  Shooting

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top