October 2021 - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE


1. Fake Or Not Fake (S4E312) 

Q1: Your stomach is about the same size as your fist.

Answer: Fake 

Q2: Dump/Floater and Wipe are terms used in Basketball.

Answer: Fake 

Q3: Unicorn is the national animal of Indonesia.

Answer: Fake 

2. Daam Sahi Hai (S2E167)

Q1: What is the refresh rate of realme 43-inch full hd led android smart tv

Answer: 60 HZ

Q2: Is the MRP of the modern queen wooden banarsi saree is greater than or less than 3000

Answer: Greater Than 3000 

Q3: Slide to guess the MRP of giftadia antique guns painting

Answer: 49999

3. Kya Bolti Public (S4E41) 

Q1: Have you ever had a crush on your teacher?

Answer: No

Q2: What percent of people can speak more than 3 languages?

Answer: 50-60%

Q3: Which would be your dream proposal place?

Answer: Eiffel Tower


4. Ladies vs Gentlemen (S2E05)

1. 50%

2. 50%

3. 50%


5. Sirf Ek Minute (S1E97)

Q1: The famous tunday kebabs originated in which city

Answer: Lucknow

Q2: What is the name given to the charging port of the apple products

Answer: Lightning

Q3: The white revolution in India happened in which product

Answer: Milk

Q4: Abhijeet Sawant was the first winner of which reality show

Answer: Indian Idol

Q5: Which of these gadgets has to side a and b for listening

Answer: Audio Cassette

Q6: Which piece in chess can move in only vertical or horizontal lines

Answer: Rook

Dainik Bhaskar Todays Quiz Answers

Q1. Which river does not have its origin in India?

Answer: Sutlej

Q2. ‘Divide and rule’ was the crooked policy of which British officer?

Answer: Lord Minto

Q3. The famous folk form of Sangeet Natak ‘Tamasha’ belongs to which state?

Answer: Maharashtra

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top