October 2021 - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE

1. Fake Or Not Fake (S4E313) Play Here

1. Fake

2. Not Fake

3. Not Fake


2. Daam Sahi Hai (S2E168) Play Here

Q1: Is the MRP of kitchen aid power plus juicer mixer grinder greater than or less than 23000

Answer 1: Greater Than 23000

Q2: Fill in the missing digits the MRP of Featherlite motorized adjustable office table is 4-1

Answer 2: 46215

Q3: What is the mrp of calvin klein slim jeans?

Answer 3: 9999

3. Kya Bolti Public (S4E42) Play Here

Q1: What percent of people buy ayurvedic medicine?

Answer 1: 40-50%

Q2: What is a must-have in your dream house?

Answer 2: Balcony With A View

Q3: What do people prefer to give as a wedding gift?

Answer 3: Cash

4. Ladies vs Gentlemen (S2E06) Play Here

  1. You can only catch dengue once in a lifetime?

    Answer: Fake

  2. A human produces enough saliva throughout their life to fill two swimming pool?

    Answer: Not Fake

  3. The State of Hawii moves closer to Alaska every year?

    Answer: Not Fake


5. Sirf Ek Minute (S1E98) Play Here

Q1: Good day is a brand of cookies and biscuits from which the company?

Answer 1: Britannia

Q2: What was the mother tongue of mahatma gandhi?

Answer 2: Gujarati

Q3: Which of these is a dating app where women make the first move?

Answer 3: Bumble

Q4: What is the name of the domestic T20 competition in India?

Answer 4: Syed Mushtaq Ali Trophi

Q5: Avial is a popular dish from which state?

Answer 5: Kerala

Q6: What is the height of the net in badminton?

Answer 6: 5 Feet

Dainik Bhaskar Quiz Answers Today 21st October 2021

Question 1. दक्षिण गंगोत्री कहां स्थित है?

Answer: अंटार्कटिक

Question 2. चंदन की लकड़ी पर कारीगरी के लिए कौन सा क्षेत्र प्रसिद्ध है?

Answer: मैसूर

Question 3. संगीत नाटक का प्रसिद्ध लोकस्वरूप ‘तमाशा’ किस राज्य का है? 

Answer: महाराष्ट़

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top