October 2021 - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE


1. Fake Or Not Fake (S4E314) Play Here

Q1) Owls cannot move their eyeballs.

Answer: Not Fake

Q2) The original story of Shahenshah was writtenby Jaya Bachchan

Answer: Not Fake

Q3) The first credit card in India was issued in the year 2000.

Answer: Fake

2. Daam Sahi Hai (S2E169) Play Here

Q1) What is the combined MRP of Dr Physio Foot and Calf Massager and Cuccio Naturale Heel Treatment?

Answer: ₹ 42,950

Q2) The MRP of Polaroid UV Protection Sunglasses is greater than ₹3500.

Answer: True

Q3) What product am I?

Answer: Marshall Acton II Speaker


3. Kya Bolti Public (S4E43) Play Here

Q1) What would you rather see?

Answer: Your Own Future

Q2) How do you prefer sleeping?

Answer: On your Back

Q3) Who would you rather go to dinner with?

Answer: The Kapoor’s


4. Ladies vs Gentlemen (S2E07) Play Here

1. 50%

2. 40%

3. 80%


5. Sirf Ek Minute (S1E99) Play Here

Q1) Which Indian music label is the ‘most subscribed’ YouTube channel as of Sep 2021?

Answer: T Series

Q2) The character Jethalal and Daya Gada appear in which Indian sitcom?

Answer: Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah

Q3) Which director also hosts a popular chat show?

Answer: Option 3

Q4) Which of these brands makes ethnic Indian clothes?

Answer: Biba

Q5) Akshay Kumar and Sunil Shetty did not appear together in which of these movies?

Answer: Bhool Bholiya

Q6) Jallikattu is a race held in Tamil Nadu using which animal?

Answer: Bull

Dainik Bhaskar Quiz Answers Today 22 October 2021

Question 1. किस शासक ने चार अश्वमेध यज्ञ कराए थे?

Answer: प्रवर सेन

Question 2. इनमें से किस राज्य में विधान परिषद है?

Answer: बिहार

Question 3. किस वर्ष भारत की राजधानी कलकत्ता से दिल्ली आई?

Answer: वर्ष 1911

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top