October 2021 - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE

1. Fake Or Not Fake (S4E314) Play Here

1. Not Fake

2. Not Fake

3. Not Fake

2. Kya Bolti Public Quiz Answers Today 

Q1: How many times do you brush your teeth?

Answer 1: Twice A Day

Q2: Should schools be fully opened for kids now?

Answer 2: Yes

Q3: Can Indians cook international dishes?

Answer 3: Yes

3. Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers 

Q1: What percent of men believe that one can never win an argument against a women

Answer 1: 70%

Q2: What percent of men believe that an effeminate man is definitely homosexual

Answer 2: 50%

Q3: What percent of men have tried calling on the numbers where girls offer friendship or a massage

Answer 3: 60%

4. Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

Q1: Is the MRP of Thomson 9a smart android tv greater than or less than 29999

Answer 1: (B) Less Than 29999 Rs

Q2: What is the combined MRP of Allen solely Coton men kurta and highlander men blue jeans

Answer 2: (B) 3398 Rs

Q3: What is the MRP of the beardo dark side perfume combo for men?

Answer 3: (B) 6000 Rs

5. Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 

Q1: Which of these is not a stationary brand in India?

Answer 1: (C) Everready

Q2: Angelina Jolie was married to which actor gave them the nickname Brangelina?

Answer 2: (A) Brad Pitt

Q3: In which mode does the phone lose network connectivity?

Answer 3: (C) Airplane Mode

Q4: Which of these animals is not found in India in the wild?

Answer 4: (D) Giraffe

Q5: In which of these years was world war 2 going on?

Answer 5: (B) 1940

Q6: Which of these companies is not a footwear brand?

Answer 6: (C) Old Spice

Dainik Bhaskar Quiz 69 Answers Today 23rd October 2021

Question 1. संगम काल में संगम का अर्थ क्या था?

Answer: कवियों की सभा

Question 2. इनमें से किस राज्य में विधानसभा सदस्यों की संख्या अधिक है?

Answer: हिमाचल

Question 3. मुहम्मद बिन तुगलक ने दिल्ली के स्थान पर नई राजधानी कहां बनाई?

Answer: दौलताबाद

Ghar Baithe Jeeto Jackpot (GBJJ) KBC Quiz Answers

Q1. Which surname would complete this name of a costume and fashion designer: Manish__?

Answer: [B] Malhotra

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top