October 2021 - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE

1. Fake Or Not Fake (S4E316) Play Here

1. Not Fake

2. Fake

2. Fake


2. Daam Sahi Hai (S2E171) Play Here

1. Greater Than 9999

2. Asus TUF F17 Gaming Laptop

3. 7999


3. Kya Bolti Public (S4E45) Play Here

1. Keys

2. 70-80%

3. Yes


4. Ladies vs Gentlemen (S2E09) Play Here

1. 70%

2. 50%

3. 60%


5. Sirf Ek Minute (S1E101) Play Here

Q1: Filmmaker Mahesh Manjrekar hosts the Marathi version of which show?

Answer 1: (B) Big Boss

Q2: With which sport would you associate Usain Bolt’s name?

Answer 2: (C) Athletics

Q3: Which of these is not allowed in cricket anymore?

Answer 3: (B) Runner

Q4: Which actress debuted alongside Hrithik Roshan in Kaho Naa Pyaar Hai?

Answer 4: (A) Amisha Patel

Q5: Which Disney movie has a lead character named Simba?

Answer 5: (A)The Lion King

Q6: Which of these states doesn’t have a seacoast?

Answer 6: (C)  Madhya Pradesh

Dainik Bhaskar Quiz Answers Today 24 October 2021

Question 1. सरकारिया आयोग किसके अध्ययन के लिए गठित किया गया था ?

Answer: केंद्र-राज्य संबंध

Question 2. 13वीं-14वीं शताब्दी में भारतीय किसान किसकी खेती नहीं करते थे?

Answer: मक्का

Question 3. सुविख्यात कोहिनूर हीरा किस खान से निकला था?

Answer: गोलकुंडा

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top