October 2021 - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE


1. Fake Or Not Fake (S4E296) Play Here

1. Fake

2. Not Fake

3. Not Fake


2. Daam Sahi Hai (S2E151) Play Here

1. Greater Than 1000

2. 2000-2999

3. 2244


3. Sirf Ek Minute (S1E81) Play Here

1. Running On The Pitch

2. Kishore Kumar

3. 2

4. 3 Minutes

5. Jaspreet Bumrah

6. Diff


4. Kya Bolti Public (S4E25) Play Here

1. Deepika Ranveer

2. Movies

3. Yes

Flipkart The Grid Win With the Sara Ali Khan Bumper Question answer

Answer : Choose a number between 1 and 100

The Answer will be revealed on October 13th

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers 4 October 2021

Question 1) Which of these is not a mode of dismissal in cricket?

Answer: RUNNING ON THE PITCH, C

Question 2) Which legendary sing’s real name was Abhas Kumar Ganguly?

Answer:   KISHORE KUMAR

Question 3) How many people have won an individual Olympic gold for India?

Answer: 2

Question 4) Tiktok increased it maximum video length to how long in 2021?

Answer: 3 MINUTES

Question 5) Which cricketer got married to TV presenter Sanjana Ganesan in 2021?

Answer: J BUMRAH

Question 6) Which of these is not an insurance company?

Answer: DLF

Flipkart Quiz Fake or Not Fake Answers 4 October 2021

Question 1) ‘Exercise Bright Star’ is a multinational military exercise held in India?

Answer: FAKE

Question 2) The tallest building in the world is located in Dubai?

Answer: NOT FAKE

Question 3) More than 5 actors have played the role of James Bond?

Answer: NOT FAKE

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top