October 2021 - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE


1. Fake Or Not Fake (S4E297) Play Here

1. Not Fake

2. Not Fake

3. Fake


2. Daam Sahi Hai (S2E152) Play Here

1. 799

2. Nivia Country Color Foorball

3. 2500-3000


3. Sirf Ek Minute (S1E82) Play Here

1. Birla

2. 16

3. Egg

4. Pajero

5. 3

6. Google


4. Kya Bolti Public (S4E26) Play Here

1. Shoes

2. 70-80%

3. Yes


1. Fake Or Not Fake (S4E297) Play Here

Q1: Asha Bhosle is the first Indian singer to be nominated for the grammy award

Answer 1: Not Fake

Q2: Virat Kohli to step down as India T20 captain after the world cup

Answer 2: Not Fake

Q3: Daman and Diu is the smallest union territory

Answer 3: Fake


S1E82: Ek Rupaiya Barah Aana

Q1: The b in the college bits Pilani stands for what

Answer 1:  Birla

Q2: How many annas were 1 rupee equal to before it was discontinued

Answer 2:  16

Q3: The slogan Sunday ho ya Monday asks us to eat which food item

Answer 3:  Eggs

Q4: Which of these is not a car brand by Mahindra

Answer 4:  Pajero

Q5: How many major historical battles were fought at Panipat

Answer 5:  3

Q6: YouTube is owned by which parent company

Answer 6:  Google


Dainik Bhaskar Quiz Today: 5th October 2021

Question 1. भारतीय महिला बैंक की स्थापना कब की गई थी?

(When was the Bharatiya Mahila Bank established?)

Answer: A. वर्ष 2013

Question 2. उत्पाद शुल्क क्या है?

(What is excise duty?)

Answer: B. अप्रत्यक्ष कर

Question 3. केंद्रीय औषधि अनुसंधान संस्थान कहां पर है?

(Where is the Central Drug Research Institute located?)

Answer: B. लखनऊ

( दैनिक भास्कर क्विज 51 लिंक टेलीग्राम चैनल पर मिलेंगी )

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top