October 2021 - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE


1. Fake Or Not Fake (S4E299) Play Here

1. Not Fake

2. Not Fake

3. Not Fake


2. Daam Sahi Hai (S2E154) Play Here

1. False

2. Apple iPhone XR

3. 7840


3. Sirf Ek Minute (S1E84) Play Here

1. Option 2

2. Jaguar

3. Infosys

4. Linux

5. Flute

6. Rk Narayanan


4. Kya Bolti Public (S4E28) Play Here

1. 50-60%

2. Time Travel

3. Yes

S4E28: Ghost: Fact Or Fiction?

Q1: How many people believe that ghosts exist?

Answer 1: 50-60%

Q2: What would you do if you had a superpower?

Answer 2:  Time Travel

Q3: Should your partner have your social media access?

Answer 3: Yes

S2E154: Bluetooth Home Theatre

Q1: The MRP OF Flipkart Smarbuy wireless optical mouse is 699

Answer 1:  False

Q2: Who am i?

Answer 2: Apple iPhone XR

Q3: Fill in the missing digits the MRP of PHILIPS convertible Bluetooth home theatre is 7

Answer 3: 7840  

S1E84:  Jaguar ko bolo Tata 

Q1: Which Indian boxer did Priyanka Chopra play in a 2014 film?

Answer 1: Mary Kom [Option 3]

Q2: Which British luxury vehicle brand did Tata motors acquire in 2008?

Answer 2:  Jaguar

Q3: Which Indian multinational company was started by Narayan Murthy?

Answer 3: Infosys

Q4: Which of these is not a programming language?

Answer 4:  Linux

Q5: Which instrument is pandit Hariprasad Chaurasia famous for playing?

Answer 5:  Flute

Q6: The tv series Malgudi days is based on which author’s work?

Answer 6:  R.K.Narayan

Dainik Bhaskar Quiz Answers Today 7th October 2021

Question 1. भारत में पहली बार किसने वार्षिक आय काे अनुमानित किया था?

Answer: A. दादाभाई नौरोजी

Question 2. लोकसभा का कोरम पूरा करने के लिए कितने सदस्य होने चाहिए?

Answer: B. कुल सदस्यों का 1/10 भाग

Question 3. हड़प्पा सभ्यता किस युग की थी?

Answer: A. कांस्य युग

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top