October 2021 - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE


1. Fake Or Not Fake (S4E300) Play Here

1. Fake

2. Not Fake

3. Not Fake


2. Daam Sahi Hai (S2E155) Play Here

1. Greater Than 35000

2. 900-1159

3. 9690


3. Sirf Ek Minute (S1E85) Play Here

1. Singham

2. Chhatrapati Shivaji Maharaj

3. Lakshya

4. USA

5. Assam

6. K


4. Kya Bolti Public (S4E29) Play Here

1. 30-40%

2. Food

3. Electronics


Dainik Bhaskar Quiz Answers 8th October 

Question 1. भारत में सबसे पहले आने वाले और सबसे बाद जाने वाले कौन थे?

Answer: A. पुर्तगाली

Question 2. भाषाई आधार पर सर्वप्रथम किस राज्य का गठन किया गया था?

Answer: B. आंध्र प्रदेश

Question 3. कौन सी भाषा संविधान की आठवीं अनुसूची में शामिल नहीं है?

Answer: A. अंग्रेजी

S2E155 : Toaster Oven

Q1: Is the MRP of a whirlpool 325 l frost free convertible refrigerator is greater than or less than 35000

Answer:  Greater Than 35000 

Q2: The MRP of prestige omega marble fry pan falls under which price range

Answer: 900-1199 

Q3: What is the MRP of borosil oven toaster grill?

Answer:  9690

S4E300 : Hat-trick Hero Messi

Q1: Indian air force hat-trick Hero Messiquarters is located in Mumbai

Answer: Fake

Q2: Lionel Messi scored a hat trick to overtake people as a top international scorer

Answer: Not Fake

Q3: Chhau dance enacts episodes from Mahabharata and Ramayana

Answer: Not Fake

S1E85 : Shakakarta Shivaji

Q1: The dialogue aata majhi satakli us from which movie

Answer:  Singham

Q2: After which king is the international airport at Mumbai named

Answer: Chhatrapati Shivaji

Q3: Which of these films is not based on a sport

Answer:  Lakshya

Q4: Which of these films is not based on a sport

Answer:  USA

Q5: Indian Olympic medalist boxer loving borgohain is from which state

Answer:  Assam

Q6: Which of these letters is not found on the bottom row of an qwerty keyboard

Answer: K

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top