October 2021 - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE


1. Fake Or Not Fake (S4E301) Play Here

1. Fake

2. Not Fake

3. Not Fake


2. Daam Sahi Hai (S2E156) Play Here

1. Speak Out Denture Game

2. 3795

3. 1400w


3. Sirf Ek Minute (S1E86) Play Here

1. Banana

2. BiCycle

3. Grandson

4. Bombay stock exchange

5. Istanbul

6. Tinkle


4. Kya Bolti Public (S4E30) Play Here

1. Ghee

2. 70-80%

3. Yes

Dainik Bhaskar Quiz 55 Answers Today 9th October 2021

Question 1. सिंधु घाटी के लोग किसकी पूजा करते थे?

Answer: A. पशुपति

Question 2. कलपक्कम किसलिए प्रसिद्ध है?

Answer: A. परमाणु संयंत्र के कारण

Question 3. भारत के प्रथम फील्ड मार्शल कौन थे?

Answer: A. सैम मानेकशॉ

S4E30: Shopping: Han ya Nah?

Q1: What does food taste better with

Answer 1: Ghee

Q2: What percentage of people share their things with others

Answer 2:  70-80%

Q3: Have people already shopped from the big billion days sale

Answer 3:  Yes

S2E156: Electric Rice Cooker

Q1: Who am i?

Answer 1:  Speak Out Dental Game

Q2: Fill in the missing digits the MRP of Morphy Richards rice cook + electric rice cooker is 3—-

Answer 2:  3795

Q3: What is the power consumption of the Flipkart smart buy Voltron induction cooktop?

Answer 3:  1400 W

S4E301: Aakhri Pasta

Q1: The term beamer is associated with football

Answer 1: Fake

Q2: A dog sweats through its paws

Answer 2: Not Fake 

Q3: A brand has named their product after Chunky Pandey movie character

Answer 3: Not Fake

S1E86: The Kapoor Family

Q1: The leaf of which plant is used to serve food in traditional Indian meals in some states of India?

Answer 1:  Banana

Q2: The companies hero and Hercules sell what kind of transportation products?

Answer 2:  Bicycles

Q3: How is Ranbir Kapoor related to Raj Kapoor?

Answer 3: Grandson

Q4: Which of these is located on Dalal Street in Mumbai?

Answer 4: Bombay stock exchange

Q5: Which of these is not an island country?

Answer 5: Instanbul

Q6: Which children’s magazine was acquired by Amar Chitra Katha in 2007?

Answer 6: Tinkle

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top