Play Amazon Pampers Quiz 7th October 2021 today by answering all questions correctly and get yourself a chance to win 10000 Amazon pay balance only on Amazon App Funzone section

>> ENTER HERE

Question 1: Which of the following is a feature of Pampers Premium Care?

Answer: (D) All of the above

Question 2: Which is the softest Pampers available for your newborn?

Answer: (A) Pampers Premium Care

Question 3: Which of this is NOT present in Pampers Premium Care?

Answer: (D) Harmful Chemicals

Question 4: What is the largest size available for Pampers Premium Care?

Answer: (B) XXL

Question 5: Which pack of Pampers Premium Care provides the best value for money to Mommies and Daddies?

Answer:  (C) Pampers Super Value Box

Amazon Huggies Quiz All Answers

Question 1: Which brand of Huggies diapers contain real organic cotton?

Answer: Huggies Nature Care

Question 2: Which of these harmful chemicals are not added to Huggies Nature Care diapers?

Answer: All of the above

Question 3: What is the colour of organic cotton flowers?

Answer: White

Question 4: The skin of a baby is 20% thinner than adults

Answer: TRUE

Question 5: Huggies Nature Care comes in a Green colour pack.

Answer:  TRUE


Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top