How to play the SonyLIV PlayerzPot Mega Quiz?

1) Download SonyLIV app from the Google play store. >> ENTER HERE

2) Login into the app or Sign up into the app if you are a new user. scroll down you will get KBC play along the quiz banner.

3) Click on it you will the Playerzpot Mega Quiz option and click on the Playerzpot Mega Quiz icon.  Enter the details that are asked and play the quiz and submit the answers.

PlayerzPot Mega Quiz All Answers

Q1) Which country is called as Land of Rising Sun?

Answer: Japan

Q2) What is the nickname for Indian Football team?

Answer: The Blue Tigers

Q3) Who was the coach of MI team in IPL 2021?

Answer: Mahela Jayawardene

Q4) Diwali is the shortened version of Deepavali. What does the word Deepavali actually mean?

Answer: Row of lighted lamps

Q5) Who was the wicketkeeper of RR team in IPL 2021?

Answer: Sanju Samson

Q6) What was the total strike rate of Shimron Hetmyer in IPL 2021?

Answer: 168

Q7) Who is the actress in Shershaah?

Answer: Kiara Advani

Q8) Indias largest city by population?

Answer: Bengal

Q9) Bihu, the harvest festival is celebrated in which state of India?

Answer: Assam

Q10) Indias largest city by population?

Answer: Mumbai

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top