To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon. Once you have signed-in to Amazon, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out by Amazon amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 15 participants will be selected as winners by a random draw of lots.. The declared winner(s) will be eligible for winning above mentioned prizes

>> ENTER HERE

Amazon Quiz Today November 2021 Answers to Win Rs.5000

Q1: According to a BBC report which was the world’s most downloaded app in the year 2020?

Answer: (A) Tik Tok

Q2: Who was the last woman before Emma Raducanu to win the US Open title without dropping a set?

Answer: (C) Serena Williams

Q3: What is the codename for the plan for what will happen in the United Kingdom following Queen Elizabeth II’s death?

Answer: (D) Operation London Bridge

Q4: This is the flag of which territory that is part of Great Britain?

Answer: (B) Wales

Q5: Who was the first woman pilot to fly solo across the ocean, bordering this country on the east?

Answer: (A) Amelia Earhart

Bhaskar App Quiz All Answers 

Q1) वीवीएस लक्ष्मण NCA के नए हेड होंगे। इसके लिए उन्हें किस टीम की मेंटरशिप छोड़नी होगी?

Answer: A. सनराइजर्स हैदराबाद

Q2) भारत में एक जगह बारातियों का स्वागत फूलों की बजाय टमाटर से होता है। यह जगह कौन सी है?

Answer: D. उत्तर प्रदेश का सरसौल

Q3) भोपाल का हबीबगंज रेलवे स्टेशन जर्मनी के किस स्टेशन की तर्ज पर डेवलप किया गया है?

Answer: C. हाइडलबर्ग

Q4) दुनिया के टॉप-500 अमीरों में भारत के सेल्फ मेड अरबपति हैं। इनमें सबसे अमीर कौन है?

Answer: A. गौतम अडाणी

Q5) भारत को रूसी S-400 सिस्टम मिल गया है। कौन सा देश पहले से इसका इस्तेमाल कर रहा है?

Answer: B. चीन

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top