To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon. Once you have signed-in to Amazon, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out by Amazon amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 15 participants will be selected as winners by a random draw of lots.. The declared winner(s) will be eligible for winning above mentioned prizes

>> ENTER HERE

Amazon Quiz 21st November 2021 Answers to Win Rs.20000 Pay Balance

Q1. Answer : (A) Legal Services Day
Q2. Answer : (D) Suryakumar Yadav
Q3. Answer : (B) Dhanush
Q4. Answer : (C) 8
Q5. Answer : (B) Falcon

Bhaskar App Quiz Answers November 2021

Q1) किस BJP सांसद ने आंदोलन में शहीद किसानों के परिवारों को 1-1 करोड़ रुपए देने की मांग की है?

Answer: D. वरुण गांधी

Q2) बीते सालों में 26 रेलवे स्टेशनों के नाम बदले गए हैं। किस स्टेशन का नाम राम मंदिर किया गया है?

Answer: B. ओशिवारा, महाराष्ट्र

Q3) रोहित शर्मा के इंटरनेशनल क्रिकेट में 450 छक्के हो गए हैं। इस मामले में सबसे आगे कौन है?

Answer: D. क्रिस गेल

Q4) एक कंपनी मिनट की चार्जिंग में 200 किमी चलने वाली SUV लाई है। यह कंपनी कौन सी है?

Answer: A. एक्सपेंग मोटर्स

Q5) अमृता फडणवीस का नया गाना लॉन्च हो गया है। उनके पति देवेंद्र किस राज्य के CM रह चुके हैं?

Answer: A. महाराष्ट्र

Q6) दर्शन नालकंडे ने सैयद मुश्ताक ट्रॉफी में गेंदों में विकेट लिए । IPL में वे किस टीम में थे?

Answer: C. पंजाब किंग्स

Q7) भारत के पास 13 सबमरीन हैं। इनमें परमाणु ऊर्जा से चलने वाली इकलौती सबमरीन कौन सी है?

Answer: B. INS अरिहंत

Q8) एलन मस्क की कंपनी भारत में जॉब ऑफर कर रही है। यह कंपनी कौन सी सर्विस लाने वाली है?

Answer: A. सैटेलाइट इंटरनेट

Q9) 20 महीने बाद भारतीयों के लिए खुला करतारपुर साहिब गुरुद्वारा पाकिस्तान के किस जिले में है?

Answer: A. नारोवाल

Q10) फ्लोमिक ग्लोबल के शेयर ने इस साल 7,777% का फायदा दिया है। यह कंपनी किस सेक्टर में है?

Answer: A. लॉजिस्टिक्स

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top