To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon. Once you have signed-in to Amazon, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out by Amazon amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 15 participants will be selected as winners by a random draw of lots.. The declared winner(s) will be eligible for winning above mentioned prizes

>> ENTER HERE

Amazon Quiz 24th November 2021 Answers to Win Rs.10000 Pay Balance

Q1. Answer : Tamil
Q2. Answer : Riyadh
Q3. Answer : Giorgio Parisi
Q4. Answer : South America
Q5. Answer : Golconda Fort

Q1) प्रियंका चोपड़ा ने ऐसा क्या किया कि उनके पति निक जोनस से तलाक लेने के कयास लगने लगे?

Answer: A. सरनेम से जोनस हटा दिया

Q2) मुकेश अंबानी जायदाद बांटने का फॉर्मूला तलाश रहे हैं। उन्हें किसका मॉडल पसंद आया है?

Answer: C. वॉल्टन परिवार

Q3) देश के एक शहर में टमाटर सबसे महंगा 113 रुपए किलो तक बिका है। यह शहर कौन सा है?

Answer: D. पोर्ट ब्लेयर

Q4) 25 नवंबर से भारत-न्यूजीलैंड टेस्ट सीरीज शुरू होगी। पहला मैच किस मैदान पर खेला जाएगा?

Answer: B. ग्रीन पार्क स्टेडियम

Q5) नोएडा में देश का सबसे बड़ा एयरपोर्ट बन रहा है। अभी कौन सा एयरपोर्ट सबसे बड़ा है?

Answer: A. दिल्ली का IGI एयरपोर्ट

Q6) कांग्रेस नेता कीर्ति आजाद TMC में शामिल हो गए हैं। उन्होंने किस पार्टी से राजनीति शुरू की थी ?

Answer: A. BJP

Q7) देश में दवा को बेअसर करने वाले फंगस का नया स्ट्रेन मिला है। इसके मरीज कहां मिले हैं?

Answer: D. दिल्ली एम्स

Q8) मैराडोना ने 1986 फुटबॉल वर्ल्ड कप में विवादित गोल किया था। इसे क्या नाम

Answer: B. हैंड ऑफ गॉड

Q9) अगर कोई चाइल्ड पोर्न देखने का आदी है तो वह बीमार है। उसे हुई बीमारी का नाम क्या है?

Answer: A. पीडोफीलिया

Q10) एक इलेक्ट्रिक एयरक्राफ्ट ने सबसे तेज स्पीड का रिकॉर्ड बनाया है। इसे किस कंपनी ने बनाया है?

Answer: A. रोल्स-रॉयस

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top