To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon. Once you have signed-in to Amazon, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out by Amazon amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 15 participants will be selected as winners by a random draw of lots.. The declared winner(s) will be eligible for winning above mentioned prizes

>> ENTER HERE

(25th November) Amazon Quiz Answers.

Q1. Answer : Quinton De Kock

Q2. Answer : Permission To Dance Concert

Q3. Answer : Blue Origin

Q4. Answer : Indonesia

Q5. Answer : Egypt

Bhaskar App Quiz Answers Today: 24 November 2021

(Refresh the page if you do not see the answers)

Q1) कोहली की जगह कानपुर में श्रेयस अय्यर खेलेंगे। कौन से नंबर के भारतीय टेस्ट क्रिकेटर बनेंगे?

Answer: D. 303वें

Q2) पाकिस्तान को कर्ज देने के लिए IMF ने कितनी शर्तें उसके सामने रखी है?

Answer: B. तीन

Q3) प्रियंका और उनके पति निक नेटफ्लिक्स पर जो कॉमेडी शो लेकर आए हैं, उसका नाम क्या है?

Answer: A. जोनस ब्रदर्स फैमिली रोस्ट

Q4) भारतीय नेवी को चौथी स्कॉर्पियन सबमरीन वेला मिली है। पिछली सबमरीन का क्या नाम था ?

Answer: B. करंज

Q5) कानपुर टेस्ट में ऑफ स्पिनर अश्विन सबसे पहले किस गेंदबाज का रिकॉर्ड तोड़ेंगे?

Answer: A. वसीम अकरम

Q6) सरकार क्रिप्टोकरेंसी को रेगुलेट करने के लिए बिल ला रही है। इस बिल का क्या नाम है?

Answer: B. क्रिप्टोकरेंसी एंड रेगुलेशन ऑफ ऑफिशियल डिजिटल करेंसी बिल

Q7) मैग्डेलेना एंडरसन स्वीडन की पहली महिला PM बनेंगी। अभी उनके पास कौन सा पद है?

Answer: A. वित्त मंत्री

Q8) अंटार्कटिका में पहली बार एयरबस A340 लैंड करवाने वाली पर्यटन कंपनी का क्या नाम है?

Answer: A. Hi Fly

Q9) गौतम गंभीर को ISIS ने जान से मारने की धमकी दी है। गंभीर कहां से सांसद हैं? ने दी है?

Answer: B. पूर्वी दिल्ली

Q10) प्रधानमंत्री गरीब कल्याण अन्न योजना की समय-सीमा बढ़ा दी गई है। यह कब तक लागू रहेगी?

Answer: A. 31 मार्च, 2022

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top