To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon. Once you have signed-in to Amazon, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out by Amazon amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 15 participants will be selected as winners by a random draw of lots.. The declared winner(s) will be eligible for winning above mentioned prizes

>> ENTER HERE

Amazon Quiz 29th November 2021 Answers to Win Rs.20000 Pay Balance

Q1: Harmanpreet Kaur and Jemimah Rodrigues are both playing for which franchise in the Women’s Big Bash League 2021?

Answer: (B) Melbourne Renegades

Q2: Ben Whishaw plays which famous character in the James Bond movie ‘No Time to Die’ ?

Answer: (A) Q

Q3: Born on 19th November 1828, Manikarnika married Gangadhar Rao, who was the Maharaja of which kingdom?

Answer: (C) Jhansi

Q4: This is the Erasmus Bridge found in which European city?

Answer: (A) Rotterdam

Q5: This is a Red Curry Noodle Soup prepared in the style of which cuisine?

Answer: (B) Thai cuisine

Bhaskar App Quiz Answers November 2021

Q1) कोरोना का नया वैरिएंट ओमिक्रॉन कई देशों में पहुंच चुका है। इसके सबसे ज्यादा मरीज कहां हैं?

Answer: A. दक्षिण अफ्रीका

Q2) जिन देशों में कोरोना का नया वैरिएंट मिला है, भारत ने उन्हें किस कैटेगरी में रखा है?

Answer: D. एट रिस्क कंट्री

Q3) ओमिक्रॉन वैरिएंट की वजह से किस देश ने सबसे पहले अपने यहां विदेशियों की एंट्री बैन कर दी?

Answer: C. इजराइल

Q4) दक्षिण अफ्रीका में कोरोना का नया वैरिएंट सबसे पहले किस बीमारी के मरीज में पाया गया?

Answer: B. HIV/AIDS

Q5) ओमिक्रॉन से पहले भी दक्षिण अफ्रीका में कोरोना का नया वैरिएंट मिला था। उसका नाम क्या था?

Answer: B. बीटा

Q6) कोरोना से बचाने में मास्क सबसे बड़ा हथियार है। WHO की चीफ साइंटिस्ट ने इसे क्या कहा है?

Answer: A. जेब में रखी वैक्सीन

Q7) अडानी फैमिली की नेटवर्थ हर रोज एवरेज 1002 करोड़ बढ़ी है। इस मामले में उनके बाद कौन है?

Answer: D. लक्ष्मी मित्तल

Q8) टिम साउदी भारत के खिलाफ 50 टेस्ट विकेट लेने वाले दूसरे कीवी बॉलर हैं। पहले गेंदबाज कौन थे?

Answer: B. रिचर्ड हैडली

Q9) गौतम गंभीर को धमकी भरा तीसरा मेल मिला है। ये धमकियां किसकी तरफ से मिल रही हैं?

Answer: A. ISIS कश्मीर

Q10) शाही शादियों के लिए मशहूर राजस्थान के किस होटल में दुनिया का सबसे महंगा रूम है?

Answer: A. होटल राज पैलेस, जयपुर

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top