To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon. Once you have signed-in to Amazon, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out by Amazon amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 15 participants will be selected as winners by a random draw of lots.. The declared winner(s) will be eligible for winning above mentioned prizes

>> ENTER HERE

Amazon Quiz 5th November 2021 Answers to Win Rs.20000 Pay Balance

Q1. Answer : (C) Lisa
Q2. Answer : (C) Carrara Stadium, Gold Coast
Q3. Answer : (A) Ayushman Bharat
Q4. Answer: (D) Seine
Q5. Answer : (B) Chile

Bhaskar App Quiz Answers November 2021

Q1) भारत-पाक सीमा पर दिवाली की मिठाई बांटी गई। ऐसा किस हमले के बाद से बंद था?

Answer: C. पुलवामा

Q2) PM मोदी ने सेना के जवानों के साथ दिवाली मनाई। इसके लिए वे कश्मीर में कहां गए थे?

Answer: D. नौशेरा

Q3) अयोध्या से निकलकर श्रीराम का पहला पड़ाव रामचौरा था। यह किस नदी के किनारे है?

Answer: D. तमसा

Q4) गंगा के प्रदूषण को कम करने के लिए केंद्र ने अलग से विभाग बनाया है। इसका नाम क्या है?

Answer: A. गंगा कायाकल्प

Q5) अफगानिस्तान के साथ मैच के दौरान कोहली डांस करते दिखे। वे किस गाने पर नाच रहे थे?

Answer: A. माय नेम इज लखन

Q6) एयरफोर्स ने विंग कमांडर अभिनंदन वर्धमान को प्रमोट कर दिया है। उनका पद अब क्या होगा?

Answer: B. ग्रुप कैप्टन

Q7) वैक्सीन के बाद कोरोना की दवा भी आ गई है। किस देश ने सबसे पहले इसे मंजूरी दी है?

Answer: B. ब्रिटेन

Q8) एयरफोर्स ने स्मार्ट एंटी एयरफील्ड वेपन का टेस्ट किया है। इसे किस फाइटर जेट से दागा गया?

Answer: A. जगुआर

Q9) 2030 तक चीन के पास 1,000 परमाणु हथियार होंगे। ये दावा किसने किया है?

Answer: C. पेंटागन

Q10) फेसबुक फेशियल रिकग्निशन सिस्टम को बंद कर रहा है। भारत में इसका इस्तेमाल कहां होता है?

Answer: D. एयरपोर्ट

Dream11 Todays Answers

Q1) Out of these players, can you guess who doesn’t belong in this category (Y. Singh, V. Sehwag, S. Raina)

Answer: V. Sehwag

Q2) Out of these players, can you guess who doesn’t belong in this category (KL Rahul, S. Dhawan, Y. Singh)

Answer: Y. Singh

Q3) Q3) Out of these players, can you guess who doesn’t belong in this category (RP Singh, Y. Chahal, K. Yadav)

Answer: RP Singh

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top