To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon. Once you have signed-in to Amazon, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out by Amazon amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 15 participants will be selected as winners by a random draw of lots.. The declared winner(s) will be eligible for winning above mentioned prizes

>> ENTER HERE

Amazon Quiz Today November 2021 Answers to Win Rs.25000

Q1. Answer : (B) Indo-Pak Express
Q2. Answer : (C) Bhavai
Q3. Answer : (C) Indian Airforce
Q4. Answer : (A) Stockholm
Q5. Answer : (B) Badami

S4E330: Butter Fruit Avocado 

Q1: Wi-Fi stands for Wireless Functioning.

Answer 1: Fake

Q2: Peepal tree shouldn’t be planted inside a house.

Answer 2: Not Fake

Q3: Butter fruit and Avocado are the same fruit.

Answer 3: Not Fake

S1E115: The King Of Football 

Q1) ‘Penalty corner’ is a term associated with which sport?

Answer: Hockey

Q2) Which is the Covid monitoring app developed by the Indian Government?

Answer: Arogya Setu

Q3) Which of these films does not have a sequel?

Answer: Swadesh

Q4) A bracelet is a piece of jewelry worn on which part of the body?

Answer: Wrist

Q5) Which of these is not an insect?

Answer: Spider (Image 3)

Q6) Which country does Cristiano Ronaldo represent in football?

Answer: Portugal

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top