To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon. Once you have signed-in to Amazon, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out by Amazon amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 15 participants will be selected as winners by a random draw of lots.. The declared winner(s) will be eligible for winning above mentioned prizes

>> ENTER HERE

Amazon Quiz Today November 2021 Answers to Win Rs.25000

Q1. Answer : Robert Bobby George
Q2. Answer : Butter
Q3. Answer: UK
Q4. Answer: Pluto
Q5. Answer  : Dawn

Bhaskar App Quiz Answers November 2021

Q1) राहुल गांधी से पूछा गया कि वे PM बने तो सबसे पहले क्या करेंगे, इस पर उनका जवाब क्या था?

Answer: A. महिलाओं को आरक्षण देंगे

Q2) भारत में अफीम की खेती के लिए पट्टा लेना होता है। यह पट्टा कौन जारी करता है?

Answer: D. केंद्र सरकार

Q3) उत्तराखंड में देवस्थानम बोर्ड को खत्म करने की मांग हो रही है। इसे किस CM ने बनाया था?

Answer: B. त्रिवेंद्र सिंह रावत

Q4) केंद्र कोरोना वैक्सीन के करोड़ डोज खरीदेगा। इसका ऑर्डर किस कंपनी को दिया गया है?

Answer: A. जाइडस कैडिला

Q5) दो बार चैंपियन रह चुकी कौन सी टीम अगले टी-20 वर्ल्ड कप में जगह नहीं बना पाई है?

Answer: B. वेस्टइंडीज

Q6) लियाम लिविंगस्टोन ने टी-20 वर्ल्ड कप का सबसे लंबा छक्का मारा है। वे किस टीम से खेलते हैं?

Answer: D. इंग्लैंड

Q7) आखिरी मैच के बाद ड्वेन ब्रावो ने अपना फेमस डांस किया। इसमें उनका साथ किसने दिया?

Answer: B. डेविड वार्नर

Q8) उत्तर प्रदेश में जीका वायरस के केस बढ़ रहे हैं। इससे सबसे ज्यादा प्रभावित शहर कौन सा है?

Answer: A. कानपुर

Q9) एलन मस्क अपनी कंपनी टेस्ला के 10% शेयर बेचना चाहते हैं। टेस्ला क्या बनाती है?

Answer: C. इलेक्ट्रिक कार

Q10) एक सर्वे में PM नरेंद्र मोदी को सबसे लोकप्रिय नेता चुना गया है। यह सर्वे किसने किया है?

Answer: A. द मॉर्निंग कंसल्ट


Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top