Sign Up with Bewakoof and get instant discount of Rs.200 on your first order by using code RAV6SVAM and aslo find different games on bewakoof to earn under B’fun- Play, Earn, Shop section. You can play these games for free and can stand a chance to win bewakoof coins or credits, discount vouchers, etc. B’Fun Games: Spin it to win it, Diwali quiz, fully filmy quiz, guess the pic quiz, cricket-crazy quiz, how’s your memory game, Scratch Karo rewards jeeto and hit the slot

B'Fun Bewakoof Diwali Quiz Answers

Q1) The Diwali festival falls in the Hindu month of?

Answer: Ashwin

Q2) ___ deity is worshipped on the eve of Dhanteras? 

Answer: Kubera

Q3) The festival of Diwali is known as ___ in the state of West Bengal.

Answer: Bhai phonta

Q4) ‘Thalai Deepavali’ is celebrated in the state of?

Answer: Tamil Nadu

Q5) On the day of Diwali, Lord ___ attained his Moksha.

Answer: Mahavira

B'Fun Bewakoof Fully Filmy Quiz Answers

Q1) Which movie is this dialogue from “Kitne aadmi the!”

Answer: Sholay

Q2) Which movie is this dialogue from “Babumoshai, zindagi badi honi chahiye, lambi nahi”

Answer: Anand

Q3) Which movie is this dialogue from “Rishtey mein toh hum tumhare baap lagte hai, naam hai Shahenshaah!”

Answer: Shahenshah

Q4) Which movie is this dialogue from “Mogambo khush Hua!”

Answer: Mr. India

Q5) Which movie is this dialogue from “Haar Kar jeetne wale ko baazigar kehte hai”

Answer: Baazigar

B'Fun Bewakoof Guess the Pic Quiz Answers

Q1) Guess the Flag

Answer: Germany

Q2) Guess the Flag

Answer: China

Q3) Guess the Flag

Answer: Japan

Q4) Guess the Flag

Answer: Canada

Q5) Guess the Flag

Answer: Argentina

B'Fun Bewakoof Be A Tribee Quiz Answers

Q1) What are the benefits of tribe membership?

Answer: All of the above

Q2) As tribe member, which of the following perks are received by you?

Answer: Free shipping

Q3) At what yearly price can you become tribe member?

Answer: 199 only

Q4) As tribe member, which of the following perks are received by you?

Answer: Guaranteed savings of every order

Q5) How can become tribe member?

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top