Amazon December Quiz & Win Rs 25000 Amazon Pay Balance. Total 1 Prize that will be given under this contest. The Prize will be delivered to the winner on or before  1st March, 2022 Contest ends  31st December, 2021


Amazon December Quiz All Answers to Win Rs 25000

1. What is the birthstone for December?

Answer : Turquoise

2. When the National Energy Conservation Day has observed ?

Answer : 14th December

3. If you are born on December 22-31, what zodiac sign are you?

Answer : Capricorn

4. Which number month of the year was December originally in the Roman calendar?

Answer : 10th

5. When the Indian Navy Day has observed?

Answer : 4th December

Amazon Pictionary December Quiz Time All Answers to Win Rs 50000

1. What’s the name of this dog’s breed, that’s been trending on internet

Answer : Shiba Inu

2. He is the Founder of SpaceX and also known as Technoking of Tesla Company.

Answer : Elon Musk

3. She is an Indian boxer, politician, and incumbent Member of Parliament, Rajya Sabha

Answer : Mary Kom

4. He is an American Actor and he is best known for his roles in Showtime Series “Dexter”

Answer : Michael C. Hall

5. She is a retired Indian track and field athlete. She is often called the “queen of Indian track and field”

Answer : PT Usha

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top