Download Or Update Google Pay App From Google Playstore Open The App & Login Or Sign With Your Number. Scroll Down and tap On Google Pay Festive Quiz Offer

>> ENTER HERE

Google Pay Festive Quiz Question All Answers

Q1) Who was the Indian Captain when we won the Cricket World Cup in 1983?

Answer: Kapil Dev

Q2) Which two historical icons of India does Diwali Celebrate the Return Of?

Answer: Ram and Sita

Q3) How Many types of World Cups are there in world Cricket?

Answer: Two-50 over and 20 over

Q4) Which of the following do we NOT light up on Diwali?

Answer: Water Balloons

Q5) What is the middle name of Sachin Tendulkar?

Answer: Ramesh

Dream11 Quiz Answers Today

Q1) Against which team has Virat Kohli scored his highest T20I score – 94* (before today’s INDvAFG match)?

Answer: WI

Q2) Against which team has Rashid Khan registered his best T20I bowling figures – 5/3 (before today’s INDvAFG match)?

Answer: IRE

Q3) Rohit Sharma has 4 T20I centuries to his name (before today’s INDvAFG match). Against which team did he score his first T20I century?

Answer: SA

Q4) Against which team has Mohammad Shahzad scored his highest T20I score – 118* (before today’s INDvAFG match)?

Answer: ZIM

Q5) Against which team has Jasprit Bumrah registered his best T20I bowling figures – 3/11  (before today’s INDvAFG match)?

Answer: ZIM

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top