November 2021 - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE

S4E340The Persian Jamun - Fake or Not

Q1) Gulab jamun originated in persia

Answer: Not fake

Q2) A white rhino is actually grey in color

Answer: Not fake

Q3) Depression is hereditary

Answer: Fake

S2E4: Shadi ka Proposal - Khel Paheliyon Ka

Q1: What is common in all these pictures?

Answer 1: Wheel

Q2: What is common in all these pictures?

Answer 2: Ring

Q3; What is common in all these pictures?

Answer 3: Kolkata

S2E195: Daam Sahi Hai

Q1: What is the MRP of Vivo v21 5G.

Answer 1: 32990 Rs

Q2: Is the MRP of the Wahl Clipper Trimmer is greater than or less than ₹5000.

Answer 2: Greater Than 5000 Rs

Q3: Fill in the missing digits the MRP of Godrej Interior Slimline Metal Almirah is 4-9.

Answer 3: 41949 Rs

S1E125India Ka Maharaja Sirf Ek Minute

Q1: The Gandhi cap is usually of which color?

Answer 1: White

Q2: Which city is popular for an annual literature fest?

Answer 2: Jaipur

Q3: What shares its name with a toy & a fitness test in cricket?

Answer 3: Yo-Yo

Q4: Ron and Hermione are characters from which book series?

Answer 4: Harry Potter

Q5: Which of these surfaces is tennis not played on?

Answer 5: Wood

Q6: Which of these kings did not rule in India?

Answer 6: Alexander

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top