November 2021 - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE


1. Fake Or Not Fake (S4E341) PLAY HERE

Q1: India is the largest producer of Bananas in the world.

Answer 1: Not Fake

Q2: Twitter’s parent company has been renamed to Meta.

Answer 2: Fake

Q3) The Indian women’s cricket team has won the ICC T20 World Cup once.

Answer 3: Fake


2. Daam Sahi Hai (S2E196) PLAY HERE

Q1: What is the combined MRP of gel nimbus standard running shoes and rs x wh sneakers?

Answer 1: (B) 24998₹

Q2: what is the MRP of realme tech life cordless vacuum cleaner?

Answer 2: (A) 12999₹

Q3: The MRP of LG 9kg top load automatic washing machine is 43890?

Answer 3: (B) False

3. Sirf Ek Minute (S1E126) PLAY HERE

Q1: Pril/Vim and Exo are products normally used for which of these purposes?

Answer 1: (B) Dishwashing

Q2: Give me blood and I will give you freedom is a quote associated with which of these freedom fighters?

Answer 2: (A) Option 1

Q3: Which of these events happened at the Buddh International Circuit in Greater Noida in 2011/2012 and 2013?

Answer 3: (A) Formula 1

Q4: Where is the tallest mountain in South India located?

Answer 4: (A) Kerala

Q5: Which of these is the last words of the Indian National Anthem?

Answer 5: (A) Jaya He

Q6: The Diary of a Young Girl’ is a book published on the journal entries of which girl?

Answer 6: (A) Anne Frank

4. Khel Paheliyon Ka (S2E05) PLAY HERE

Q1: What is common in all these pictures?

Answer: Water

Q2: What is common in all these pictures?

Answer: Money

Q3: What is common in all these pictures?

Answer: Brain

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top