November 2021 - Flipkart Video Quiz All Answers win Assured rewards

All Flipkart Quiz’s answers will be updated everyday sharp at 12:00 AM midnight in our FforFree Telegram Channel. By Playing Flipkart Quiz’s you can win Supercoins, Gift Vouchers and other exciting Prizes like Smartphones etc. Answer all questions correctly to be eligible for assured Prizes. Also Flipkart is giving away Bonus coins on correctly answering 3 episodes correctly in March Supercoins Madness challenge. Join our Telegram Channel for instant updates

LINK»  >> ENTER HERE


1. Fake Or Not Fake (S4E331) PLAY HERE

Question 1) Mumbai was the capital of the British Indian empire till the year 1911.

Answer: Fake

Question 2) Pneumonia is not contagious.

Answer: Fake

Question 3) Google was once put up for sale.

Answer: Not Fake


2. Daam Sahi Hai (S2E186) PLAY HERE

1. (B) 15999
2. (A) Grater Than 10999
3. Rs 24900 (4,9,0)

3. Sirf Ek Minute (S1E116) PLAY HERE

Question 1) The car company Kia is from which country?

Answer: South Korea, C

Question 2) Who owns WhatsApp and Instagram? 

Answer: Facebook, B

Question 3) Which of these brands/companies are from India?

Answer: Option 1, Louie Phi

Question 4) Endeavour/ecosport are cars from which company?

Answer:  Ford, B

Question 5) In which of these brand ads would you see a rabbit?

Answer: Duracell, A

Question 6) With which brand would you associate Tetley?

Answer: Tea, D

4. Kya Bolti Public (S4E60) PLAY HERE

1. Smart Watch (B)
2. IPL (B)
3. 30-40% (B)

5. Ladies Vs Gentlemen (S2E24) PLAY HERE

1. 60% [ 02:25 ]
2. 60% [ 06:55 ]
3. 60% [ 10:30 ]

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top