How to Play KBC Offline Quiz?

1) Download the Sony LIV app from Google Playstore. >> ENTER HERE

2) Open the app and Sign-in to the app. croll down, You will get the ‘KBC Play Along’ Quiz Banner. 

3) Click on it, Now you can change the language you want.  Then you will get the ‘Play Along Regular’ Button, Click on it. 

4) Click on the 24×7 Quiz Icon and Play KBC Offline Quiz. 

SonyLiv KBC Offline Quiz All Answers

Q1) Which of the following is Vitamin?

Answer: Riboflavin

Q2) How big is an Olympic sized swimming pool in meters?

Answer: 50 meters long and 25 meters wide

Q3) What percentage of food comes from soils?

Answer: 95%

Q4) Who was the first Indian Governor of RBI?

Answer: C D Deshmukh

Q5) Which section of the river has the steepest gradient?

Answer: Upper course

Q6)Which of the following book is written by Harivansh Rai Bachchan?

Answer: Madhushala

Q7) Which of the following monuments was built by Shah Jahan in Agra?

Answer: Taj Mahal

Q8) Which of the following state is famous for old churches?

Answer: Goa

Q9)Which Bollywood actor felicitated with ‘Excellence in Cinema’ award by Victorian Government?

Answer: Shah Rukh Khan

Q10) Where is the headquarters of the International Commission on Large Dams (ICOLD), which made news earlier this year?

Answer: Paris

Ghar Baithe Jeeto Jackpot (GBJJ) KBC Quiz All Answers

Q1) Yaas, Tauktae and Nivaar are all names of which of these natural phenomena?

Answer: (B) Cyclones

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top