How to Play KBC Offline Quiz?

1) Download the Sony LIV app from Google Playstore. >> ENTER HERE

2) Open the app and Sign-in to the app. croll down, You will get the ‘KBC Play Along’ Quiz Banner. 

3) Click on it, Now you can change the language you want.  Then you will get the ‘Play Along Regular’ Button, Click on it. 

4) Click on the 24×7 Quiz Icon and Play KBC Offline Quiz. 

SonyLiv KBC Offline Quiz All Answers

Q1) Where do the fats get stored in the human body?

Answer: Adipose Tissue

Q2) Name the hockey player from Odisha who represented India in the Olympics from 1996 to 2004 and finally bid adieu to international hockey on 2nd May 2010?

Answer: Dilip Tirkey

Q3) Which of the following author writes in the Kannada language?

Answer: Masti Venkatesha lyengar

Q4) What is the new subsidy per bag of DAP fertilizer set by the Union Government to provide relief to farmers?

Answer: ₹1200

Q5) As waterfall retreats upstream, it creates feature called?

Answer: Gorge

Q6) Where was the Imperial Forest Research Institute set up in 1906?

Answer: Dehradun

Q7)  Which state has the lowest per capita income?

Answer: Bihar

Q8) Which Bollywood personality has been honoured with the Meryl Streep Award for Excellence?

Answer: Aishwarya Rai Bachchan

Q9) In India, in which year was the Service tax first introduced?

Answer: 1994

Q10) The Kala Ghoda Arts Festival is associated with which one of the following cities?

Answer: Mumbai

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top