How to Play KBC Offline Quiz?

1) Download the Sony LIV app from Google Playstore. >> ENTER HERE

2) Open the app and Sign-in to the app. croll down, You will get the ‘KBC Play Along’ Quiz Banner. 

3) Click on it, Now you can change the language you want.  Then you will get the ‘Play Along Regular’ Button, Click on it. 

4) Click on the 24×7 Quiz Icon and Play KBC Offline Quiz. 

SonyLiv KBC Offline Quiz All Answers 

Q1) What was the theme of the International Day for Biological Diversity for the year 2021, observed on 22 May?

Answer: We’re part of the solution

Q2) Which of these is produced by mold?

Answer: Penicillin

Q3) Who among the following has been named as the White Lightning in cricket?

Answer: Allan Donald

Q4) What is the process of carrying of top soil by wind and water known as?

Answer: Soil Erosion

Q5) Which bank is the banker of the Banks in India?

Answer: RBI

Q6) Who is the author of the book ‘Forbidden Verses’?

Answer: Abu Nuwas

Q7) The freshwater stream that feeds into larger stream or river is known as?

Answer: Tributary

Q8) The Titanic sank in which year?

Answer: 1912

Q9) Golden temple is situated in which of the following state?

Answer: Punjab

Q10) major Bamboo Agarbatti Stick making unit named “Keshari Bio Products LLP” has been inaugurated at Bajali district which state?

Answer: Assam

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top