To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon. Once you have signed-in to Amazon, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out by Amazon amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 15 participants will be selected as winners by a random draw of lots.. The declared winner(s) will be eligible for winning above mentioned prizes

Amazon Daily Quiz 20th December 2021 Answers

Q1: The Yonex French …. sports pioneer?

Answer: (D) Pierre De Coubertin

Q2: In the movie…. figure is played by Lara Dutta?

Answer: (A) Indira Gandhi

Q3: In October 2021,…. became the first Unicorn to be based in which city?

Answer: (B) Jaipur

Q4: In which of these … character go to India?

Answer: (D) Cigars of the Pharaoh

Q5: This visual shows a man floating on which water body?

Answer: (D) Dead Sea

Bhaskar App Quiz Answers Today

Q1) देश में जल्द ही बच्चों का वैक्सीनेशन शुरू हो सकता है। उन्हें कौन सी वैक्सीन लगाई जाएगी?

Answer: B. जायकोव डी

Q2) देश में ओमिक्रॉन का 5वां केस दिल्ली में मिला। संक्रमित मरीज कहां से आया था?

Answer: D. तंजानिया

Q3) गृह मंत्री अमित शाह BSF के स्थापना दिवस समारोह में शामिल हुए। यह कहां हुआ था?

Answer: A. जैसलमेर

Q4) यूरोप के एक देश ने अपने यहां करोड़ से ज्यादा बूस्टर डोज लगा दिए हैं। यह देश कौन सा है?

Answer: D. फ्रांस

Q5) सोशल मीडिया पर फेक अकाउंट समस्या बन चुके हैं। ऐसे सबसे ज्यादा अकाउंट कहां बने हैं?

Answer: D. अमेरिका

Q6) यूनाइटेड प्रोग्रेसिव अलायंस (यूपीए) 2004 में बना था। तब इसका चेयरपर्सन किसे बनाया गया था?

Answer: C. सोनिया गांधी

Q7) गूगल ने मोबाइल की फोटो सेफ करने के लिए नया फीचर लॉन्च किया है। इसका नाम क्या है?

Answer: B. लॉक फोल्डर

Q8) नगालैंड में सुरक्षाबलों की फायरिंग में 13 लोगों की मौत हो गई। यह घटना किस वजह से हुई?

Answer: B. गांव वालों को उग्रवादी समझ लेने से

Q9) घर में सोलर प्लांट लगाने पर केंद्र सरकार से सब्सिडी मिलती है। यह लागत की कितनी है?

Answer: A. 40%

Q10) भारत रूस के साथ डिफेंस सिस्टम 500 की डील कर सकता है। इसकी रेंज कितनी है?

Answer: A. 600 किमी

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top