The wait is over, #𝗧𝗵𝗲𝗨𝗹𝘁𝗶𝗺𝗮𝘁𝗲𝗚𝘂𝗹𝗳𝗖𝗼𝗻𝘁𝗲𝘀𝘁 is finally here.. 3 lucky winners will #win amazing gift vouchers from us every week.
H𝗼𝘄 𝘆𝗼𝘂 𝗰𝗮𝗻 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮𝘁𝗲

𝗦𝘁𝗲𝗽 𝟭: Take the Quiz: .>> ENTER HERE
𝗦𝘁𝗲𝗽 𝟮: Share this post on your feed
𝗦𝘁𝗲𝗽 𝟯: Follow TBO Academy on all social media channels
𝗦𝘁𝗲𝗽 𝟰: Share all the screenshots at info@tboacademy.com
Hurry the #contest will be on for a limited time only. Good Luck

Ultimate Gulf Quiz Contest All Answers

1. In 2022, which country will host FIFA Soccer World Cup?

Answer : Qatar

2. Which animal is featured in the Qatar Airways logo?

Answer : Arabian Oryx

3. How many falcon species are present in Qatar out of the 62 kinds identified worldwide?

Answer : 8

4. How many modern soccer stadiums will Qatar have for the FIFA World Cup in 2022? 

Answer : 8

5. How many parts does Dubai Creek split the city into?

Answer : 2 (Two)

6. In Dubai, a typical "national" male is dressed as follows:

Answer : Black Long-Sleeved Robes

7. On Dubai World Cup Day, an annual Dubai event with $21 million in prizes, what sport is played? 

Answer : Horse Riding

8. Where in Saudi Arabia may one eat at a height above the city?

Answer : 

9. Which of Jeddah's cities has been listed as a UNESCO world historic site? 

Answer : Al Balad

10. What is the elevation of Taif?

Answer : 1,900

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top