How to Win OnePlus Nord CE 2 5G

Step 1: Visit OnePlus Nord CE 2 5G Page >> ENTER HERE

Step 2: Click on the "Notify Me" button to be eligible to win

Step 3: Checkout Products Details an Hints to questions in the OnePlus Nord CE 2 5G Page

Step 4: SCROLL DOWN and Attempt the Quiz, get all the answers right and stand a chance to win Free New OnePlus Nord CE 2 5G

Step 5: Tweet all your correct screenshots tagging @AmazonIN @OnePlus_IN With #AmazonMobileInsider #OnePulsNordCE25G

Amazon OnePlus Quiz Time All Answers to Win OnePlus Nord CE 2 5G.

1. When is the OnePlus Nord CE 2 5G launching in India?

Answer : 17th Feb 2022

2. The OnePlus Nord CE 2 5G features ____ SuperVOOC Fast Charging

Answer : 65W

3. The first OnePlus Nord smartphone to feature a headphone jack was______

Answer : OnePlus Nord

Amazon OnePlus Quiz Time All Answers to Win OnePlus Nord CE 2 5G

1. Which 5G-ready chipset powers the OnePlus Nord CE 2 5G?

Answer : MediaTek Dimensity 900

2. With OnePlus Nord CE 2 5G you always get___

Answer : A little more than you’d expect.
 
3. How many OnePlus Nord smartphones have been launched in India till today?

Answer : 3

4. What is OnePlus Nord CE 2 5G’s fast charge technology called?

Answer : SuperVOOC

4. OnePlus Nord smartphones feature a ____Hz Fluid AMOLED Display

Answer : 90

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top