How To Participate In Binance Learn & Earn Campaign?


1) Create your account on the Binance. >> ENTER HERE

2) Tap on login/register and register on Binance with your valid mobile/email id.

3) Go to account settings and complete your KYC, mandatory to collect rewards.

4) Now visit here and take the Binance learn & earn Alpine quiz.

5) Submit the quiz answers along with your Binance User ID and twitter profile link.

6) The top 10,000 new users will each be rewarded with one Alpine Fan Token. 

7) The top 100 existing Binance users will each receive one Alpine NFT.

8) Activity period: 28th April 2022, 10:00 (UTC) to 30th May 2022, 23:59 (UTC).

Binance Alpine Quiz All Answers

Do your research & recheck the answers before submitting, these answers are just for reference purposes only.

Q1) What year did BWT Alpine F1 Team enter Formula One?

Answer:  2021

Q2) Which was the first race of which the Alpine F1® Team make their debut?

Answer: Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix 2021

Q3) Which of the following Alpine Experiences takes place at an altitude of 2200 metres?

Answer: Alpine Ice Driving Experience

Q4) Which of the following drives for Alpine esports team?

Answer: Nicolas Longuet

Q5) Where is BWT Alpine F1® Team’s chasis built?

Answer: Enstone, United Kingdom

Q6) Who is the current CEO of the BWT Alpine F1® Team?

Answer: Laurent Rossi

Q7) How many races did current BWT Alpine F1® Team reserve driver Oscar Piastri win on his way to winning the 2021 Fia Formula 2 Championship?

Answer: 6

Q8) During which Grand Prix did BWT Alpine F1® Team claim its maiden win?

Answer: Formula 1 Rolex Magyar Nagydij 2021

Q9) How many gears does the Alpine A522 have?

Answer: 7

Q10) How can you get ALPINE F1® Team Fan Tokens before listing?

Answer: Launchpad

Q11) What did the listing date of the ALPINE F1® Team Fan Token coincide with?

Answer: BWT Alpine F1® Team’s first race of the year

Q12) What is the initial circulating supply of ALPINE when launched on Binance?

Answer: 11,360,000

Q13) What token do you need in order to participate in the Alpine F1® Team Fan Token Launchpad?

Answer: BNB

Q14) Which of the following is NOT true?

Answer: ALPINE F1® Team Fan Token holders with 1,000 ALPINE will be able to get the animated ALPINE NFTs.

Q15) Which of the following ways can fans get ALPINE F1® Team Fan Tokens?

Answer: Participate in the Binance Launchpad and Binance P2P & Spot Market, Gift Cards

Q16) Which driver was featured in the Binance x BWT Alpine F1® Team launch video on the Fan Token page?

Answer: Esteban Ocon

Q17) Which of the following is not an Alpine car?

Answer: Alpine A GT

Q18) How much ALPINE in total is the Binance Fan Token planning to airdrop to its community to celebrate their partnership?

Answer: 100

Q19) How many limited edition NFTs is BWT Alpine F1® Team releasing for the first collection?

Answer: 15,000

Q20) When was the ALPINE F1® Team Fan Token listed on Binance Fan Token Platform?

Answer: 21 February 2021 

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top