How To Participate In Binance Learn and Trade Campaign?

1) Create Binance account and complete your KYC verification. >> ENTER HERE

2) Register for the Binance BinaryX learn, trade & earn campaign.

3) Accumulate a total trading volume of at least 15 BNX, including buys and sells.

4) Eligible BNX spot trading pairs: BNX/USDTBNX/BUSDBNX/BNBBNX/BTC.

5) Take the learn & trade BNX quizQuiz answers are given below. Activity period: 26th April 2022, 08:00 AM to 3rd May 2022, 11:59 PM (UTC).

Binance Learn & Trade BNX Quiz All Answers

Do your research & recheck the answers before submitting, these answers are just for reference purposes only.

Q1) In 2022, what are the 2 main types of concepts of games that BinaryX are planning for launch? 

Answer: AutoChess & Collectible Cards

Q2) What can you earn if you play BinaryX : CyberDragon? 

Answer: BNX

Q3) How much does it cost currently to recruit a hero?

Answer: 1 BNX + 50 BUSD

Q4) What are you able to do in the game itself?

Answer: Mining, Fight Dungeons & Trade NFTs

Q5) What do you need in order to fight a dungeon?

Answer: Gold tokens

Q6) When did BinaryX launch their Whitepaper in 2022?

Answer: March 2022

Q7) Why is the Genesis Metaverse Engine an extremely easy tool to use for developers to develop a GameFi Project?

Answer: All of the above

Q8) What is the Genesis Gamer Club?

Answer: It’s a community that is integrally linked to the game engine with a forum for industry participants

Q9) I can buy BNX on Binance.

Answer: True

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top