How To Participate In Kucoin Learn & Earn Quiz?

1) Signup/login to your Kucoin account. >> ENTER HERE

2) Must complete your KYC verification which is mandatory to get rewards.

3) Visit here and register yourself for the Kucoin trade & learn campaign.

4) After registration, take the quiz here and submit your Kucoin UID & answers.

5) Add the CFX/USDT trading pairs to your favorites list. 600 lucky randomly selected to receive 100 CFX each worth $18. Activity period: 18th April 2022, 10:00:00 to 25th April 2022 10:00:00 (UTC)

Kucoin Conflux Quiz All Answers

Q1) What is our Consensus Model?

Answer: Hybrid PoW + PoS

Q2) Which of the following description is NOT true for Conflux eSpace? 

Answer: Token standard for Conflux eSpace is ERC

Q3) Conflux Network’s PoS staking ___ .

Answer: is only open for selected members to run a PoS node

Q4) How many Conflux Network’s pre-mine CFX are left as ecosystem incentives?

Answer: 2.4B

Q5) Which dApp supports the cross-chain of USDT from other chains to Conflux eSpace?

Answer: All of above

Q6) Which dApp supports the cross-chain of CFX from Conflux Core space to Conflux eSpace?

Answer: Cross Space

Q7) Which CIP introduces Conflux eSpace?

Answer: CIP-90

Q8) What could potentially threaten Conflux Network security in terms of the PoS side chain? 

Answer: A group with more than 67% of the Stake

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top