Score Runs to Win Upto ₹100 Amazon Pay Balance

1) Visit the Amazon fun zone quiz page >> ENTER HERE

2) Go to the funzone runs section, there you will get all live quizzes.

3) Scroll down below and play daily T20 jackpot, cricket trivia, IPL highlights quiz.

4) All fun zone runs quiz answers are given below, play and collect runs daily.

5) Once you have sufficient runs you can redeem them for free Amazon pay balance.

6) Amazon pay balance will be credited to your account within 48 working hours.

Amazon Daily T20 Jackpot Quiz All Answers

Q1) Which country invented cricket?

Answer: England

Amazon Daily Cricket Trivia Quiz All Answers

Q1) Which colour cap is awarded to the player scoring the most runs in the tournament?

Answer: Orange

Q2) Which team won the inaugural IPL in 2008?

Answer: Rajasthan Royals

Q3) Which team does Shane Warne represent in the IPL?

Answer: Jaipur

Q4) The first game was played between the Mumbai Indians and the Chennai Super Kings. Who won it?

Answer: Mumbai Indians

Q5) In the IPL 2015, which bowler won the Purple Cap, awarded to the player with the highest number of wickets taken during the season?

Answer: Dwayne Bravo

Amazon Weekly Funzone Jackpot Quiz All Answers

Q1) Which country invented the game of cricket?

Answer: England

Amazon Weekly T20 Highlights Quiz All Answers

Q1) Bengaluru beats Delhi by how many runs, on April 16th, 2022?

Answer: 16

Q2) What was the final score of Bengaluru against Delhi held on April 16th, 2022?

Answer: 189

Q3) Which of these cricketers won player of the match title for Gujrat vs Chennai T-20 match (17th April 2022)?

Answer: David Miller

Q4) Who won the T-20 cricket match between Hyderabad & Punjab held on April 17th, 2022?

Answer: Hyderabad

Q5) Where was the match for Rajasthan against Kolkata held on 18th April 2022?

Answer: Brabourne Stadium

Amazon Weekly T20 Highlights Quiz All Answers Set 2

Q1# Who took the first hat-trick of IPL 2022?

Answer: Yuzvendra Chahal

Q2) Jatin Sarna, played the role of which cricketer in the movie '83'?

Answer: Yashpal Sharma

Q3)  Which former English cricketer was recently appointed the Managing Director of England men's cricket?

Answer: Rob Key

Q4) A cricketer from this country, from which IPL franchise recently tested COVID positive?

Answer: Delhi Capitals

Q5) Which cricketer from this country is the latest winner of the Sir Garfield Sobers Trophy for the ICC Player of the Year?

Answer: Shaheen Shah Afridi

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top