How To Participate In Rasna Quiz and WIN BIG?

1) Visit the rasna gamers quiz page. Click Here

2) Select the language and enter your name, dob, mobile number and submit it.

3) There will be total 3 rounds of quizzes and each round has different prizes. 

4) Play the quiz, submit all answers correctly and stand a chance to win prizes.

Rasna Gamers Quiz All Answers

Quiz questions asked may be different for each person

Round 1 Quiz Answers:

Q1) Which cricketer had endorsed band Rasna?

Answer: Rohit Sharma

Q2) In which year did Chhota Bheem Show premiere?

Answer: 2008

Q3) Which is the densest jungle in the world?

Answer: Amazon Rainforest

Round 2 Quiz Answers:

Q1) Raju is very good in?

Answer: Archery

Q2) Bay of Bengal is in which state?

Answer: Liquid

Q3) Dhuni Baba is a __ who lives in a cave. 

Answer: Sage

Round 3 Quiz Answers:

Q1) Who is the twin brother of Dholu?

Answer: Bholu

Q2) Rasna is a made in ……. Brand?

Answer: India

Q3) What is always coming, but never arrives?

Answer: Tomorrow

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top